Debora Buurma

Welkom! Mijn naam is Debora Buurma

Jouw go-to voor zowel persoonlijke als zakelijke illustraties, of je nu een particulier bent, een bedrijf vertegenwoordigt of zelf ondernemer bent. Met een liefde voor zowel het traditionele als het digitale medium, vertaal ik jouw wensen naar unieke en passende illustraties. Elke opdracht, of het nu voor een privépersoon is of een zakelijk project, is een persoonlijke reis, gemaakt met oog voor detail en een diepe passie voor het vertellen van jouw unieke verhaal.

Mijn portfolio weerspiegelt mijn veelzijdigheid en toewijding aan maatwerk, van huisdierportretten in aquarel tot persoonlijke geboortekaartjes, en van zakelijke logo’s tot drukwerk voor bedrijven. Je kunt een kijkje nemen in mijn schetsboek en ik laat persoonlijk werk zien. Tevens heb ik als De IJverige Bij een webshop waar ik zelfontworpen kaarten en andere stationeryproducten verkoop. Je kunt hier een kijkje nemen: www.deijverigebij.nl

Ontdek de mogelijkheden en laten we samen iets prachtigs creëren. Jouw verhaal en wensen, of je nu een particulier bent of een onderneming vertegenwoordigt, graag help ik je dit te realiseren.

Klaar om samen iets te creëren?
Neem contact op

Werkwijze

Of we nu werken aan een groot of klein project, of het onze eerste samenwerking is of we al vaker hebben gesproken, mijn enthousiasme en professionaliteit blijven even groot. Ik richt mij op het maken van werken die niet alleen je verwachtingen overtreffen maar die ook een glimlach op je gezicht toveren, ongeacht of je een particulier, bedrijf of ondernemer bent.

Een goede samenwerking is voor mij het hart van elk project. Ik neem deadlines serieus, blijf binnen onze afgesproken kaders en zorg ervoor dat je gedurende het hele project voorzien bent van heldere en tijdige updates.

Heb je zin om samen aan de slag te gaan, of je nu een particulier bent of de belangen van een bedrijf of onderneming vertegenwoordigt? Neem gerust contact op door een mail te sturen naar hello@deborabuurma.com of via het contactformulier.

Ik ben benieuwd naar de prachtige dingen die we samen kunnen creëren!

Wat anderen zeggen

Wij hebben Debora gevraagd of ze voor ons een illustratie kon maken, ik zou haar zeker aanbevelen! Bedankt voor alles, we zijn mega blij met het resultaat!
Jasmijn Blokker
Debora denkt goed mee en wist onze wensen perfect om te zetten naar een heel mooi nieuw logo, een restyle van onze menukaart en stickers voor op cadeaus! We gaan nooit meer naar een andere vormgever toe!
Roy, Eigenaar Meneer Paprika
Debora kon snel schakelen, wat voor ons op dat moment heel fijn was aangezien onze zoon elk moment geboren kon worden. Ze vroeg wat voorbeelden voor de illustraties en is daarna aan de slag gegaan. Ze hield ons tussendoor op de hoogte en vroeg eventuele om verbetering. Uiteindelijk super tevreden resultaat, echt iets persoonlijks!
A. Versteeg
Erg blij met de mooie illustratie. Van tevoren werd goed afgestemd wat de verwachting was, tussentijds werd ik op de hoogte gehouden en het resultaat is prachtig!
M. Roeters van Lennep.
Het was erg fijn om samen te werken! Erg blij met mijn illustratie op maat voor mijn bedrijf.
Marloes, eigenaar Steinisch
Een fijne samenwerking, goede onderlinge wisselwerking, open voor feedback.
J. Verheij
Meld je aan voor de DebBrief
Ontvang vier keer per jaar een exclusieve blik achter mijn creatieve projecten, creatieve kijk- en luistertips, en persoonlijke verhalen direct in je inbox. Plus, als abonnee krijg je speciale informatie over nieuwe producten en aanbiedingen in de webshop.