Debora Buurma

Meneer Paprika

Branding voor Meneer Paprika in Haarlem

De eigenaren van Meneer Paprika, vonden dat het tijd was voor een verfrissing van het beeldmerk en de huisstijl. Meneer Paprika is dé speelgoedwinkel in Haarlem met hét kindvriendelijkste café. Hoewel het logo van Meneer Paprika een bekende was in Haarlem, vonden wij het ook tijd voor een modernisering. Het door ons ontworpen logo sluit perfect aan bij het nieuwe tijdperk dat Meneer Paprika ingaat maar heeft het speelse karakter behouden. 

Na het ontwerpen van het logo hebben we ook de menukaart een fris nieuw design gegeven. Bij Meneer Paprika draait alles om ontdekken, leren, genieten en herbeleven. Daarom hebben we ervoor gekozen om met basisvormen te spelen, zoals cirkels, vierkanten, driehoeken en rechthoeken, die vaak de eerste vormen zijn die kinderen leren kennen. De kleuren die we hebben gebruikt, zijn de primaire en secundaire kleuren die deel uitmaken van het kleurenwiel, ook omdat dit kleuren zijn die kinderen vrij snel leren benoemen. De missie en visie komen daarom zichtbaar terug. Er staan nog meer toffe projecten op stapel!

Wat we hebben ontworpen voor Meneer Paprika: 

Logo ontwerp, diverse stickers en labels, menukaart (inclusief een Engelstalige variant).

"Debora denkt goed mee en wist onze wensen perfect om te zetten naar een heel mooi nieuw logo, een restyle van onze menukaart en stickers voor op cadeaus! We gaan nooit meer naar een andere vormgever toe!"

Roy, Eigenaar Meneer Paprika
Meneer Paprika
Meneer Paprika
Klaar om samen iets te creëren?
Neem contact op