Debora Buurma

100 heads challenge 1-10

100 Heads Challenge
Welkom op de 100 Heads Challenge pagina! Hier deel ik mijn avontuur in de wereld van portretkunst, een reis die zowel uitdagend als ontzettend leerzaam is. De 100 Heads Challenge is een populaire oefening onder artiesten om hun vaardigheden te verbeteren door het tekenen van 100 verschillende portretten. 100 gezichten, om zo techniek, observatie en creativiteit te verfijnen.

De eerste tien schetsen
Met veel plezier deel ik  de eerste 10 schetsen met jullie. Elke schets laat vooruitgang en/of leermomenten zien. Of het nu gaat om expressieve gezichtsuitdrukkingen of subtiele schaduwen, elke tekening is een stap vooruit.

Elk van deze schetsen markeert een leerproces en persoonlijke groei. Het zijn geen eindproducten, maar stappen in een voortdurende zoektocht naar artistieke verbetering. Gemiddeld werk ik 30 minuten aan één schets. 

Volg mijn voortgang
Blijf mijn portfolio bezoeken om mijn voortgang te volgen. Ik zal regelmatig nieuwe schetsen uploaden, zodat je kunt zien hoe mijn stijl en techniek zich ontwikkelen. Jouw feedback en opmerkingen zijn meer dan welkom, want ze helpen me om te groeien en te verbeteren.

Bedankt voor je tijd en interesse in mijn artistieke reis!


100 heads challenge 1-10
100 heads challenge 1-10
100 heads challenge 1-10
100 heads challenge 1-10
100 heads challenge 1-10
Klaar om samen iets te creëren?
Neem contact op